Cautare

972 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (6.25 secunde)
Tot in cadrul evenimentului, cei prezenti au primit "Dictionarul de Limfom", un instrument de educatie care este util atat bolnavilor de cancer limfatic, cat si prietenilor si rudelor acestora.
Laurent Alexandre, in volumul "La defaite du cancer" (Infrangerea cancerului), aparut la editura JC Lattes. ... Trebuie sa tratam fiecare tip de cancer cu o terapie pe masura. ... De aceea, fiecare tip de cancer va beneficia de secventierea ADN-ului tumoral.
Asociatia MAME a inaugurat recent Centrul Stelutelor, centru de suport si recuperare destinat copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave din Romania, unde acestia vor beneficia, in mod gratuit, de urmatoarele servicii:
Unul dintre cei mai mari rockeri, rapus de cancer Jimmy Greenspoon, membru al trupei Three Dog Night, a murit, miercuri, de cancer.
In cadrul acestei conferinte, care s-a tinut saptamana trecuta la Geneva, cercetatorii de la Spitalul din Marseille au prezentat rezultatele formulate pe baza informatiilor colectate de la 1.602 persoane intre 40 si 75 de ani, dintre care 1.463 avand in atecedent un cancer pulmonar.
Magda Marincovici) Cercetatorii de la Mayo Clinic (SUA) testeaza un nou tampon capabil sa detecteze cancerul de uter, o forma de cancer dificil de depistat. ... Cand endometrul (stratul intern al uterului) este afectat de cancer, celule maligne pot sa se fixeze pe un tampon.
cercetatorii cred ca este o legatura intre deficitul de vitamina D si riscul de cancer pancreatic. ... Analizand informatiile colectate din 107 tari, cercetatorii au stabilit o asociere intre numarul zilelor innorate si riscul de cancer pancreatic.
Mariustuca.ro / Testul de sange care poate indica riscul de cancer (Autoare: Magda Marincovici) Un test de sange poate indica riscul de cancer cu mult inainte de declansarea bolii.
Or, tocmai aceste erori curente maresc considerabil riscul unor afectiuni ale pielii, in special al melanomului, cel mai periculoasa forma de cancer.
Stiripe surse.ro / Sorin Oprescu, suspect de cancer! ... Cristi Selaru, Redactor Sorin Oprescu este suspect de cancer! Asta indica raportul medical.
Angelina Jolie, mama a sase copii, a luat masuri drastice dupa ce a aflat ca este purtatoare a unei gene (BRCA) care creste considerabil riscul de cancer si a suportat doua interventii chirurgicale.
Pot cauza cancer Potrivit unei cercetari realizate de specialisti germani, aceste becuri contin agenti cancerigeni toxici care ar putea cauza cancer.
In august 2014, artista a anuntat ca isi amana cariera pe termen nedefinit pentru a fi alaturi de sotul ei, care a fost diagnosticat cu cancer in 1999 (ea s-a retras si atunci din muzica).
O cercetare sociologica reprezentativa national realizata de IMAS, la cererea Centrului pentru Inovatie in Medicina, proiect care are sprijinul Reprezentanței Comisiei Europene la noi in tara si se numeste Sa discutam altfel despre cancer.
Cu 15 ani in urma, un pacient cu cancer colo-rectal metastatic avea o speranta de viata de numai 5 luni, cu medicamentele chimioterapice disponibile.
Ieri citeam un articol despre faptul ca oamenii buni se imbolnavesc de cancer, pentru ca nu se concentreaza asupra lor, ci isi propun sa ajute pe toata lumea. ... Anul trecut, Simona Catrina a fost diagnosticata cu cancer mamar in stadiul IV.
Consumul de legume si fructe naturale bogate in vitamina A si flavonoide sunt de asemenea cunoscute prontru ajutorul adus organismului in prevenirea cancerului pulmonar si de cancer al cavitatii bucale. ... In plus, se crede ca poate proteja organismul de boli cardiovasculare si cancer de colon si cancer de prostata.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! ... Evenimentul se va desfasura la Jubile Concept, iar Ferentz a pus la cale o aniversare in scop caritabil pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos.
Din ianuare 2018, copiii cu afectiuni de tip autist si din categoria afectiunilor cronice severe (diabet sau cancer), precum si parintii lor pot beneficia de consiliere gratuita in cadrul primei serii de programe psihoterapeutice de grup oferite de Asociatia de Psihoterapie, ce vor oferi sprijin de specialitate pentru integrarea intr-un context mental-emotional-social cat mai aproape de nevoile lor fundamentale.
Pierce Brosnan a impartasit care este perspectiva sa de viata dupa ce sotia si fiica lui au fost rapuse de cancer ovarian.
google-analytics.com